Pikniku sezona ir pilnā plaukumā un labas uzkodas ir neaizmirstas pēcpusdienas garants. Arvien biežāk līdzās grilētai gaļai, dārzeņu salātiem un citiem sezonāliem ēdieniem, cilvēki izvēlas piknika galdu papildināt arī ar vieglām un gardām uzkodām. Barankas ir lieliski piemērotas dažādiem izbraucieniem, pasākumiem, pārgājieniem, kā veselīgs un garšīgs enerģijas avots un arī kārums, ko izbaudīt kopā ar draugiem.
Baudot aktīvu atpūtu pie dabas, arvien pieprasītāka kļūs “Vidzemes maiznīcas” produkcija – barankas, sausbaranciņas, cepumi un sausiņi. Kā uzsver “Vidzemes maiznīcas” valdes priekšsēdētāja Ligita Liepiņa-Eglīte, sausiņi, barankas un cepumi ir ne tikai garšīga, bet arī veselīga saldumu alternatīva gan bērniem, gan pieaugušajiem. Turklāt tie lieliski vairo enerģiju.
“Iestājoties siltākam laikam, mēs arvien biežāk vēlamies laiku pavadīt svaigā gaisā. Un, protams, viens no svarīgākajiem jautājumiem ir, kam vajadzētu būt ieliktam piknika grozā. Šādos pasākumos parasti nav tik daudz iespēju, lai sagatavotu mājas tipa ēdienus, tādēļ atpūtnieki arvien biežāk izvēlas gatavas uzkodas, kas ir gan garšīgas, gan veselīgas,” norāda L. Liepiņa-Eglīte.
“Cepumi un babaranciņas būs lielisks veids, kā uzņemt enerģiju un tā ir ļoti ērta uzkoda, ko viegli paņemt līdzi. Jāatceras, ka arī bērniem piknikā svarīgas ir ērtības – labi der ēdiens, ko var ērti paņemt pirkstiņos un apēst,” piebilst L. Liepiņa-Eglīte.
“Vidzemes maiznīca” piedāvājumu klāsts ir tik bagātīgs, ka izvēles iespējas ir ikvienam, sākot no parastām kviešu miltu baranciņām, vaniļas cepumiem līdz pat auzu un kliju cepumiem un baranciņām, kas ir gan veselīgas, gan diētiskas.
Publicitātes materiāls